BT Travel - шаблон joomla Создание сайтов

IBUBAPA DAN GURU SERTAI PROGRAM IFTHAR DAN QIAMULLAIL SMA-MAIWP

30 MEI 2018 - SMA-MAIWP telah menganjurkan ifthar anjuran bersama PIBG pada Sabtu lalu iaitu 26 Mei 2018 di SMA-MAIWP.Program tersebut telah dirasmikan oleh Puan Hajah Nor Norlaila, Ketua Sektor Penilaian dan Peperiksaan,JPWPKL.

Beliau menyokong pelaksanaan program ini dan mengharapkan agar dapat diteruskan sebagai program tahunan sekolah. Ujar beliau, penganjuran seperti ini dapat mengeratkan lagi hubungan silaturrahim antara ibubapa,pelajar dan guru.

Antara pengisian menarik dalam program ini adalah penyampaian ceramah, ifhtar jama'ie, solat fardhu dan terawih berjemaah, slot PIBG, qiamullail, kuliah subuh dan sahur jama'ie.

a.jpgaa.jpgab.jpgac.jpgad.jpgae.jpgaf.jpgag.jpgah.jpgai.jpgaj.jpgak.jpgal.jpgam.jpgan.jpgao.jpgap.jpgaq.jpgar.jpgas.jpg